Természetvédelem

KÖRFORGÁS

Az Öreg odafent nagyon kitalálta. Kár belenyúlni ebbe a csodás körforgásba. Nem lehet hozzátenni vagy elvenni belőle, mert abból kalamajka lesz.

Körforgás

Az Öreg odafent nagyon kitalálta. Kár belenyúlni ebbe a csodás körforgásba. Nem lehet hozzátenni vagy elvenni belőle, mert abból kalamajka lesz.

Szürkevízkezelés

Ezt a rendszert alkalmazzuk, ami itt lent kiábrázolódik. Bővebben >>>

Madárvédelem

Madáretetők, odúk, egész télen rendszeres kaja… még a fecskefészkekkel vagyunk elmaradva.

A denevéreket viszont várjuk… Batman gravír van a házukon, hogy megtalálják. 🙂

0
madárodú
0
madáretető
0
fecskefészek

Mélymulcs

Jáááááj, az első pár év ebben a témában nem túl látványos. Elvileg 3-4 év lesz, amíg visszaépítjük mikrogazdaságilag azt, ami elveszett valahol útközben az emberi erőlködés és az anyatermészet párharcában. Linda szegény erőn felül próbálja termelni egyszál magában a lószart, amit nyilván be is forgatunk, de még a mulcs vastagságával bajok vannak. Nincs képem, elbambultam röhögés közben, de használjátok a fantáziátokat: répa elkezd növekedni, és olyan 5 cm után elindul több irányba vízszintesen a gyökere. Franc se akar tovább menni a mulcsból az agyagba… úgy nézett ki, mint valami narancsszínű birodalmi lépegető. (Halkan teszem hozzá, pucolni reménytelen.) Egy idő után az az 5 centi hosszú rész elérte a 8 centis átmérőt is, szóval a lószaros részben derékra gyúrtak a répák. De ott aztán vége(hossza nincs). Főleg hossza. Hadd tegyem be ide az alap videót a témában. Addig, amíg saját sikerekről számolhatunk be. Mindenkinek levetíteném, ha tehetném.

Újrahasznosítás