Megérkezett a mi jó kis házimalmunk. Többször szemeztem már vele, de úgy gondoltam, prímán megfelel nekünk az a drága liszt a nagymalomból, és hát valóban hibátlan minőséget próbáltunk eddig is a kenyerekhez beszerezni. Évek óta sütjük a kovászos kenyeret, de ez egy újabb szint. A frissen őrölt lisztből sült kenyér. A kép vissza sem adja, milyen gyönyörű kidolgozású ez a kis malom. És mint kiderült, itt gyártják a közelben, kizárólag magyar alapanyagokból, helyben kitermelt bükkfából, műanyag nélkül, 1988 óta töretlenül, és mivel azóta nem igazán mentek tönkre a termékeik, élettartamra vonatkozóan még nincs infó. Ez milyen!

Nem, a képen fent még csak a szokásos kovászos van, de kipróbálás után jelentkezem a saját lisztből dagasztott, kemencében sült testvérével is mielőbb.